Glade gæster

"Der var god service ved såvel ankomst/afrejse. Fortrinelig morgenbord."

Jens fra Danmark
8,33 ud af 10 på danhostel.dk


"Staff at reception was extremely helpful and took time to show me to my room. Also at breakfast: the lady was so nice and friendly! The environment is very peaceful and I slept very well. The breakfast itself was a delight, with the hot rolls. The room was very clean. The standard is certainly better compared to hotels in the city: I heard colleagues complain about noisy vicinities. And also a nice surprise, I was not the only senior! Well done!"

Annemie - 97 % på hihostels

Om vandrehjemmet

Beliggenhed

BBBB i Randers ligger cirka 500 meter fra centrum i et parklignende anlæg, hvor der er gode muligheder for at komme ud i det fri, men man er stadig tæt på Randers centrum.


Læs mere
  Historie

BBBB i Randers var indtil midten af 80erne en del af Randers Camping med en placering langt fra midtbyen. Da kollegiet i vores og nabobygningen stod tomt, indrettede Randers kommune vandrerhjem og tandlæge klinik i de ...

Læs mere
Reception / kiosk

Inden jeres ankomst til Randers vandrerhjem er det vigtigt, at, i har fået en kode til hoveddøren. Hvis i har bestilt jeres ophold via online booking har i modtaget kode i en bekræftelse ellers har i mulighed for, at kontakte os på telefon 98116044

Læs mere
  Café

Vandrerhjemmet i Randers har en café med plads til ca. 50 personer samt et tilstødende lokale med plads til ca. 70 personer.
Vi serverer morgenmad alle dage året rundt - mod forudbestilling.

Læs mere